Preparation: Cook rice or noodles as directed on the package. Cut the meat and shred vegetables. Put forward 50 ml of water ready.

1. Put 2 tablespoons oil with a spice mix (small thing) in a non-stick pan. Verhithet mixture. Once the smell of the herbal mixture starts to smell, add the meat and fry it to. Then voegdt the greens and the vertebrate them.
2. Add the water and stir it spice 2 (large bag) through it. Leave it in a closed pan in 6 minuted until done. Stir occasionally.
Add rice or noodles and roast it at high temperature to crisp.

Bereidingswijze: Kook de rijst of de mie zoals aangegeven op de verpakking. Snijd het vlees en de groente in reepje. Zet alvast 50 ml water klaar.

1. Doe 2 eetlepels olie met kruidenmix 1 (kleine zaakje) in een pan met antiaanbaklaag. Verhithet mengsel. Zodra u de geur van het kruidenmengsel begint te ruiken, voegt u het vlees toe en braadt dit aan. Daarna voegdt u de groente toe en braat deze mee.
2. Voeg de water toe en roer daar kruidenmix 2 (grote zakje) doorheen. Laat het geheel in een afgesloten pan in 6 minuted gaar worden. Af en toe roeren.
Voeg de rijst of de mie toe en braadt deze bij hoge temperatuur knapperig aan.